Kolačići nam pomažu pružanje boljeg korisničkog iskustva. Pročitajte više na: Izjava o kolačićima. Korištenjem naše web stranice pristajete na korištenje kolačića.
+385 95 902 6390 / +385 95 351 4335
Spuga 2 | Morske spužve | Ribarski obrt vl. Roko Tanfara

Prerađene spužve

Prerađene morske spužve su očišćene od svih mikroorganizama, račića, koralja, kamenja. Tretirane su vrlo blagim kemikalijama za izbjeljivanje u svrhu dobivanja dvaju finalnih boja spužvi i to: zlatno žuta i boja snijega. Prerađene morske spužve isprane posebnom kemikalijom za neutraliziranje kiselina te dodatno isprane u morskoj vodi. Hipoalergeno te idealno sredstvo za odrasle osobe i djecu osjetljive kože.

Namjena i
vijek trajanja

Prerađenu morsku spužvu možemo iskoristiti i primjeniti za: njegu vašeg tijela, pealing i njegu vašeg lica, njegu vaše bebe i djeteta, medicinske svrhe, prilikom previjanja teških rana nastalih opeklinama, kao tampon (za osobe osjetljive na sintetiku), za soboslikanje, bojanje zidova i slikarstvo, u keramičkoj industriji, industriji grafike, kao dekoraciju vašeg stana i vitrine ili kao suvenir.

 

Prerađena morska spužva nema vijek trajanja jednako dug kao poluprerađena spužva zbog djelovanja kemikalije na strukturu spužve prilikom procesa prerade. Zavisno o uporabi spužve vijek trajanja je od 1 do 100 godina.